Sander

Ik ben Sander, 22 jaar en Personal Trainer bij Power Up. Vanuit de studie Sportkunde aan de Hanzehogeschool ben ik begonnen als stagiair bij Power Up, inmiddels ben ik hier twee jaar in dienst.

Tot mijn twintigste heb ik vele uren op de judomat doorgebracht, totdat een schouderblessure mij naar de fitnesszaal leidde. Tijdens mijn revalidatie ontdekte ik mijn passie voor fitness, wat uiteindelijk mijn beroep werd.

In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat fitness voor mensen van alle leeftijden een positief effect heeft op kwaliteit van leven. Als Personal Trainer bied ik niet alleen extra kennis en motivatie, maar help ik ook cliënten hun doelen gestructureerd te bereiken. Ik haal voldoening uit mijn rol als Personal Trainer als ik zie dat een sporter elke week een stap zet in de goede richting. Dit bereik ik door een gestructureerd trainings- en voedingsplan, een vleugje humor in de training en empathie. Met het veelzijdige aanbod van Power Up combineer ik al deze facetten om samen jouw doelen te realiseren.

Specialismen:

  • Vetverlies
  • Algemene fitheid
  • Flexibiliteit, mobiliteit, core-en balans
Kennismaken?