Glenn

Mijn naam is Glenn Doornbos, 35 jaar oud, en ik woon samen met mijn gezin in Assen. Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door sport. Na 15 jaar voetbal moest ik door een blessure stoppen, waarna ik me op krachttraining stortte en zo mijn liefde voor fitness ontdekte.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de fitnessbranche en een decennium als Personal Trainer, heb ik mijn achtergrond in Maatschappelijk Werk en Dienstverlening verrijkt met een NASM-certificatie (National Academy of Sport Medicine). Persoonlijk zorg ik ervoor dat ik minimaal drie keer per week sport, waarbij ik een combinatie van krachttraining, cardio en flexibiliteitsoefeningen toepas. Dit helpt mij om fit te blijven en actief tijd te besteden met mijn kinderen zonder fysieke klachten.

Naast mijn interesse in voetbal, ligt mijn grootste passie bij het verbeteren van de gezondheid van anderen. Ik gebruik humor en creatief uitdagende trainingen om het beste uit onze leden te halen. Deze passie heeft geleid tot de oprichting van Private Gym Power Up in januari 2022, een lifestyleclub waar iedereen, ongeacht trainingsniveau, welkom is om in een warme, huiselijke sfeer met deskundige trainers aan hun gezondheidsdoelen te werken.

Specialismen:

  • Vetverlies
  • Spieropbouw
  • Conditieverbetering
  • Bokstraining
  • Flexibiliteit, mobiliteit, core-en balans
Kennismaken?