personal trainer helping trainee with right position to do exercise

Waarom kies je voor Power Up?

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan het leveren van Personal Training van de hoogste kwaliteit. Ons team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde coaches die niet alleen over uitgebreide kennis en ervaring beschikken, maar ook over een ongeëvenaarde passie voor het helpen van anderen. Wij geloven in maatwerk: elke trainingssessie wordt zorgvuldig afgestemd op de individuele behoeften, doelen en capaciteiten van onze klanten.

Door te kiezen voor Power Up, kiezen onze klanten niet alleen voor een workout; ze kiezen voor een levensstijl. We streven ernaar om een gemeenschap te creëren waarin gezondheid en welzijn centraal staan, en waarin onze klanten zich gesteund voelen op hun reis naar een betere versie van zichzelf.

Dit geheel vindt plaats in een intieme en inspirerende setting, voorzien van topklasse apparatuur en attributen inclusief koffie, thee, fruit en een handdoekenservice. Het is een gezellige omgeving met een familiaire sfeer, waar je in combinatie met Personal of Duo-training ook vrij kunt trainen met onbeperkte toegang tot onze faciliteiten. Met behulp van onze fitnesssoftware MyWellness worden je trainingsschema’s bijgehouden, en bovendien bieden we een maaltijdservice genaamd Power Up Healthy Meals, waarmee je gezonde avondmaaltijden kunt bestellen.

Of het nu gaat om het overwinnen van persoonlijke obstakels, het verbeteren van sportprestaties of het werken aan algemene fitheid, bij Power Up vinden onze klanten niet alleen een trainingsstudio, maar een samenwerking op weg naar succes. Onze toewijding aan topkwaliteit en ons streven naar voortdurende verbetering maken ons dé bestemming voor diegenen die streven naar het verleggen van hun grenzen en het bereiken van hun volledige potentieel.

  • Personal-en Duo training inclusief onbeperkte toegang tot onze faciliteiten
  • We passen ons aan op individuele behoeften
  • Doen wat van je wordt gevraagd = 100 % resultaat
  • Toegewijde en gezellige community
  • Apparatuur van topkwaliteit
  • Kleinschalig, nooit te druk
  • Motiverende omgeving
  • De lekkerste koffie

GRATIS kennismakingsgesprek

Kennismaken?