personal trainer coaching trainee

Investeer in je gezondheid

Ben je op zoek naar een motivator om je fitnessdoelen te bereiken, professionele begeleiding om de juiste trainingsmethoden te leren, ondersteuning bij gewichtsverlies, opbouwen van spiermassa, het verbeteren van je conditie, powerlifting of iemand die je kan helpen bij symptomen van burn-out of tijdens je revalidatieproces? Dan is Personal Training bij Power Up dé beste investering!

Hoe werkt het? Hier is hoe we het aanpakken:

Na een grondig intakegesprek, lichaamsmetingen, kracht- en conditietesten, ontwikkelt een van onze Personal Trainers een op maat gemaakt plan specifiek voor jou. Dit omvat niet alleen uitdagende trainingssessies, maar ook een persoonlijk voedingsplan dat afgestemd is op jouw behoeften en doelen. We passen dit plan aan op basis van jouw trainingsdoelen en streven er altijd naar om duurzame resultaten te behalen, die een leven lang meegaan.

  • Professionele begeleiding van enthousiaste en ervaren trainers
  • Grondige intake, lichaamsmetingen, kracht- en conditietesten
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Trainingsprogramma op maat, voor elk trainingsniveau
  • Doen wat van je wordt gevraagd = 100% resultaat
  • Inclusief onbeperkte toegang tot onze faciliteiten

GRATIS proefles

Succesverhaal Lisanne

In mei 2022 begon ik mijn fitnessreis bij Power Up in Assen. Met personal training werkte ik aan mijn doel: afvallen en actiever worden. In augustus 2022 bereikte ik mijn streefgewicht. In februari 2023 startte ik met powerliften onder begeleiding van Bonne. Na maanden toewijding stond ik voor het eerst op het podium in november 2023. Dit proces heeft me geleerd op mijn lichaam en mezelf te vertrouwen. Zonder de steun van Power Up had ik mijn doelen niet kunnen bereiken. Nu bereiden we ons voor op de volgende wedstrijd, en ik kijk ernaar uit om mijn grenzen te blijven verleggen!

two people working out with dumbbell and medicine ball.

Succesverhaal Vera & Aniek

Eind 2023 sloten we ons aan bij Private Gym Power Up, na talloze mislukte afvalpogingen en diëten. Dankzij het deskundige team voelden we ons serieus genomen en gemotiveerd. Na een uitgebreide intake begonnen we met calorieën tellen en waardevolle voedingstips. Ondanks een aanpassingsperiode zagen we snel resultaat op de weegschaal: we zijn beiden nu 10 kg kwijt! Met wekelijks 1 keer Personal Training en 1 keer een eigen training werken we gestaag aan onze doelen. We voelen ons niet alleen lichter, maar ook energieker. We zijn blij dat we deze stap hebben gezet en eindelijk succes boeken bij deze sportschool.

personal trainer with happy customer

Succesverhaal Anke

Waarom ben ik al jaren lid bij Power Up? Vanwege de enthousiaste trainers, persoonlijke aandacht, focus op correcte uitvoering en het behalen van mijn doelen! Bij Power Up heb ik mijn doel van afvallen en er beter uitzien bereikt, dankzij het complete pakket, inclusief progressiemonitoring, geweldige sfeer en zorg voor leden. Hoe houd ik het al die jaren vol? Simpel: een leuke sportschool, geweldige trainers en persoonlijke aandacht!

personal trainer and trainee smiling while training.

Succesverhaal Annette

In augustus 2023 begon ik met een vriendin bij Power Up. Ondanks mijn eerdere sportschool en diëtist ervaringen was ik wat sceptisch, maar dankzij de persoonlijke begeleiding voelde het als mijn laatste kans om mijn leefstijl aan te pakken. Met ruim 22 kilo gewichtsverlies door sporten en een aangepast dieet bij Power Up voel ik me energieker en zelfverzekerder. De app en trainers maken het hard werken goed vol te houden, terwijl de steun van mijn omgeving me motiveert om door te gaan. Ik beveel Power Up van harte aan vanwege de persoonlijke begeleiding, voortgangsregistratie en waardevolle adviezen.

woman happily flexing bicep muscle.

Succesverhaal Sarah

In maart 2023 ben ik begonnen met mijn Personal Training en voedingsreis bij Power Up, nadat Glenn me introduceerde tijdens een promotievideo. Nu, een jaar later, ben ik dankzij mijn trainer Sander 19,3 kg kwijt. De sfeer in de sportschool is geweldig en de flexibiliteit om mijn sessies te verplaatsen past perfect bij mijn drukke schema als ondernemer. Ik voel me gezonder, zelfverzekerder en comfortabeler dan ooit tevoren. Power Up is een aanrader voor iedereen, ongeacht leeftijd of levensstijl!

two images, a before and after picture of a woman to show the results of her workout program.

Succesverhaal Dewi

Dankzij Power Up ben ik 15 kilo kwijt en voel ik me veel beter in mijn vel. Met begeleiding van Alex heb ik op de juiste manier getraind en ben ik afgevallen. Ik geniet nu van eten en drinken zonder mijn figuur uit het oog te verliezen. Ik sla geen gebak meer over op verjaardagen en neem gerust een wijntje met een bitterbal op een borrel. Ik ben zelfs zo enthousiast over sporten dat ik deze zomer meedoe aan de TT Run, allemaal dankzij Power Up. Mijn ouders en mijn vriend trainen nu ook bij Power Up, dus ik zou zeker aanraden om eens een afspraak te maken met een van de trainers!

man holding dumbbels in his hands.

Succesverhaal Marcel

In maart 2022 ontdekte ik Power Up via een Facebook advertentie. Na een grondige intake besloot ik me in te schrijven, met wat voorbehoud vanwege eerdere negatieve ervaringen met sportscholen. Twee jaar later, na consistent sporten bij Power Up, ben ik zeer tevreden met mijn gewichtsverlies van 35 kg en mijn groei in kracht en spieren. Ik ben van 2 naar 4 keer per week sporten gegaan en mijn doel is om mijn streefgewicht van 88 kg te bereiken, met de gedreven begeleiding van de trainers. Ik zou Power Up zeker aanbevelen vanwege de passie en gedrevenheid van het team om het beste uit mensen te halen.

man working out in leg workout machine.

Succesverhaal Boelie

Sinds de opening van Power Up sport ik hier al meer dan twee jaar, drie keer per week, waarvan twee keer met een personal trainer. Dat laatste kan ik echt aanbevelen. Hun toewijding en professionele begeleiding hebben me fitter gemaakt, met meer flexibiliteit en mobiliteit, en zelfs wat kilo’s lichter. De persoonlijke aandacht maakt het sporten hier een waar genoegen. Dus, alle lof voor Power Up en het geweldige personeel.

Kennismaken?