Onze Coaches

Ons team bestaat op dit moment uit vijf deskundige, enthousiaste en klantvriendelijke Personal Trainers.

Glenn

Mijn naam is Glenn Doornbos. Ik ben 33 jaar en samen met mijn gezin, een prachtige vrouw en twee mooie dochters, ben ik woonachtig in Assen. Ik heb al van jongs af aan een passie voor sport. Inmiddels ben ik al bijna 15 jaar werkzaam in de fitnessbranche. In die tijd heb ik enorm veel kennis, ervaring en ideeën op gedaan. Ik weet goed waar de klant behoefte aan heeft: persoonlijke aandacht en begeleiding op het gebied van een gezonde leefstijl in een toegankelijke, sfeervolle en motiverende omgeving. Dat is de reden waarom ik mijn droom heb laten uitkomen: een eigen sportclub oprichten!

Onze fysieke- en mentale gezondheid is momenteel belangrijker dan ooit en de populariteit van Personal Training en Fitness neemt alleen maar toe. Persoonlijke begeleiding in een veilige, hygiënische en volledig met professionele apparatuur uitgeruste omgeving, is waar ik me wil onderscheiden van de concurrentie.

 

Sander

Mijn naam is Sander Hoogeveen. Sport triggert mij om het beste uit mezelf naar boven te halen. Ik heb 13 jaar lang op nationaal topniveau gejudood en doe nu ruim 5 jaar intensief aan fitness. Het plezier, het fitte en tevreden gevoel dat sporten mij de afgelopen jaren heeft gebracht wil ik graag overbrengen op een ander. De combinatie van mijn opleiding (Sportkunde), de ervaring van de afgelopen jaren en het samenwerken met vele verschillende mensen maakt dat ik heel goed weet hoe ik het beste resultaat met iemand kan behalen. Ik bied ten alle tijde graag een helpende hand en ga geen uitdaging uit de weg!

Alex

Bonne

Jelmer

Mijn naam is Jelmer! Een geboren Assenaar, maar momenteel woonachtig in Groningen. Ik zit in mijn afstudeerjaar van de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik hou van voetballen, een goede sessie krachttraining of gezamenlijk met vrienden gezellig de kroeg in te duiken. De persoonlijke aandacht bij het individueel begeleiden vind ik erg leuk en het samen werken naar het behalen van persoonlijke doelen geeft mij veel voldoening.

Proeftraining?

Heb je serieuze interesse om met een Personal Trainer aan de slag te gaan, maar twijfel je nog? Wij laten graag zien hoe we te werk kunnen gaan. Plan hier je proeftraining in!

Ja, ik wil een proeftraining

KENNIS MAKEN? DAT KAN!

Gezamenlijk bespreken we de mogelijkheden om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn

Contact